neiyebanner1

Ole fulū ole manu e a'afia ai laina ole alamanuia, peleue lalo ma le badminton ole a si'itia le tau

E ui lava e leʻi oʻo i le taumafanafana, o nisi tagata ua amata ona popole pe o le a faʻateleina le tau o peleue lalo i lenei taumalulu.O lenei atugaluga e talafeagai.O le aso ananafi na iloa ai e le tusitala, talu ai ona o le a’afiaga o le fulu manu, ua matua’i si’itia ai le tau o mea mata’utia e tusa ma le 70% pe a fa’atusatusa i le tausaga ua mavae, ma ua le lava.O nisi o oloa gaosi oloa i Shanghai o loo feagai foi ma le maasiasi o le solia o le konekarate ona o le "leai se araisa i totonu o le ulo".E tusa ai ma faʻamoemoega a le au gaosiga o peleue lalo, duvets ma badminton, o le tau maketi o oloa faʻatau e ono siitia i lenei taumalulu.E le gata i lea, o le tele o tagata fa'atau mai fafo ua matua fa'aeteete, ma ua mana'omia oloa i lalo o le atunu'u ina ia tu'uina atu tusi pasi mo le saogalemu o le tiute e fa'ailoa ai e le o a'afia ia oloa ile virus avian influenza.

E le mafai ona fa'atauina i tupe ni mea mata'utia

“O le taimi nei e le mafai ona e faʻatau i lalo mea mataʻutia tusa lava pe iai sau tupe."O Ms. Song, o le faauluuluga o se pisinisi tele e faapitoa i peleue i lalo i Shanghai, fai mai o le fulu manulele sa i ai se aafiaga tele i le gaosiga o peleue lalo, ma sa matua faaitiitia le sapalai o mea mata.“Ua matou i ai i eria o Jiangsu ma Zhejiang.O le au sapalai sa masani ona totogi le tupe e mafai ona pikiina oloa, ae o le taimi nei ua le gata ua faaitiitia oloa, ae ua manaomia foi e le au sapalai le totogi atoa ona faatoa piki lea o oloa”.

Ona o le le lava o meafaitino i lalo, o le tau foi ua siitia tele.“E tatau ona matua mautu le tau o mea mata’utia i lenei vaitau o tausaga ta’itasi, ae o le tausaga nei ua si’itia i luga atu i le 70% pe a fa’atusatusa i le vaitau lava lea o le tausaga ua mavae.O se mea lea ou te lei oo i ai i le 8 tausaga sa ou i ai i le pisinisi.Fai mai Ms. Pese, faatasi ai ma le "anotusi o lalo i luga mo Mo se faataitaiga, o le mea mata o le 90% paʻepaʻe pato lalo, o latou tau faʻatau o 300,000 yuan/ton i le tausaga talu ai, ae o lenei tausaga ua siitia i le 500,000 yuan/ton.“E leai se isi e mana’o i ni pato, ma o le tau o aano o pato e fa’aopoopo i fulu pato.”

O le tau o peleue lalo ma ie ua matua si'itia

O le taimi nei o le maualuga o le taimi mo le gaosiga o peleue lalo, ae fai mai Ms. Pese pe o le a siitia le tau o peleue lalo i lenei taumalulu, "Ou te le mautinoa", ma e iu lava ina faalagolago i le manaoga maketi, ae o le tau o lalo. peleue ua maualuga maualuga.

E fa'afeagai fo'i ma se tulaga fa'apenei.“Ua faaluaina le tau fa’atau o pato lalo ma kusi i lalo talu ai nei.Sa muamua 300 yuan/kg, ae o lea ua 600 yuan/kg.”Shanghai Minqiang Feather Factory e masani lava ona gaosia i lalo ie soosoo.O le alii o Fan, le tagata o loo vaaia le pulega o le falegaosimea, na ia ta‘ua i le au tusitala talu ona tulai mai le faama‘i o le manu, e lei maua lava mea mata o lalo ma lalo, ma iu ai ina le faataunuuina le konekarate na sainia ma le tagata faatau ma le kamupani. maasiasi i le solia o le konekarate.

E tusa ai ma lipoti, o le avea o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, o le tau muamua o le 1,300 yuan i le moega, ae o lea ua siitia i le 1,800 yuan i le moega.O lo’o fa’amoemoe le susuga ia Fan, o le a si’itia le tau o i’efu ma peleue i lenei tausaga.

O oloa auina atu i fafo e talosagaina mo se tusi faamaonia o le puipuiga o le tiute

O badmintons maualuga e tele lava ina fai i fulu kusi, a'o badminton pito maualalo e fai i fulu pato.O le mea lea, o le faʻaitiitia o le aofaʻi o fulu kusi ma le pato e afaina tonu ai le gaosiga o le badminton.Shanghai Badminton Factory's aviation brand badminton ose oloa tuai.E tusa ai ma le faamatalaga a Mr. Bao, o le faatonu o oloa auina atu i fafo o le matagaluega o oloa auina atu i fafo: “Talu ai nei, o le tau o le faatauina o fasi fulufulu mamoe ua siitia i le 10%.O loʻo matou sauni e faʻateleina le tau o le oloa.O le faʻaopoopoga faʻapitoa ma le faʻatupulaia o tau e tatau ona faʻatali mo le fale gaosimea.Faatoa matou iloa ina ua uma se fonotaga ma talanoaga iinei.

E tusa ai ma ripoti, o le lauulu lapopoa i fulufulu kusi ma le pato e masani ona faʻaaogaina e fai ai le badminton, ae o le lauulu laʻititi e faʻaaogaina e fai ai peleue ma ie.O lo'o fa'atauina mai e le falefaigaluega a le badminton fasi fulufulu mamoe ua gaosia mai fale gaosi oloa i Jiangsu, Zhejiang, Anhui, Heilongjiang ma isi nofoaga.O le tau muamua o fulu kusi o le 0.3 yuan i le fasi pepa, ae talu ai nei ua siitia i le 0.33 yuan i le fasi pepa.

Na fa’ailoa e Mr. Bao i le au tusitala, e to’atele tagata mai fafo o lo’o fa’atau mai a latou badminton.Talu mai le pepesi o le manu’a, o le to’atele o tagata fa’atau mai fafo ua latou talosagaina le falegaosimea ina ia fa’ailoa tusipasi a le Ofisa o Tiute e fa’ailoa ai e le o a’afia a latou badminton i le manu.


Taimi meli: Iuni-14-2022